De Pop quiz

De (Willemstadse) Pop Quiz

Op donderdagvond 18 februari, organiseren Willemstadse muziekfanaten de Pop Quiz in El Miquel. Voorafgaande aan de quiz is er een hapje eten en drankje bij El Miquel.  Er zijn leuke muzikale prijzen voor de top drie waaronder  exclusieve tickets voor Jett Rebel en New Cool Collective in Poppodium Gebouw-T. De Pop Quiz staat voor een gezellig en leuke avond samen met je vrienden en test je kennis over popmuziek. De opbrengst van de avond is voor de Jasper Valentijn Foundation.

 

De Pop Quiz

Het is een avondvullend programma, vanaf 18.00 ben je welkom en het buffet is vanaf 19u geopend. De quiz begint om 20.00 er zijn aantal interactieve rondes.  Je schrijft je per team in ( max 4 leden) en krijgt een tafel inclusief het eetarrangement en 2drankjes per persoon.  Individueel ben je ook van harte welkom en gaan je matchen .

 

De Pop Quiz wordt mogelijk gemaakt door QuiZ’M

Quiz’m is uitgegroeid tot een succesvolle muziekquiz. Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz zorgt telkens voor een goedgevulde zaal! Met uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

Aanmelden voor de Pop quiz op donderdag 18februari,  open 18.00, buffet 18.30 quiz 20.00 – 22.30

Team 4 personen buffet en 8 consumptie kost slechts € 34,95  per persoon (€ 139,80 per tafel)

Bestel een tafel voor vier personen  of koop een losse kaart 

Vanaf vandaag te bestellen ! Exclusief Buffet , maar wel MEEQUIZZEN,  Losse Entree kaarten inclusief 2 consumpties € 10,00 per persoon

Bestel nu losse toegangskaarten zonder buffet

Opbrengt is tbv Jasper valentijn Foundation

Meld je nu aan want vol=vol. Van tevoren inschrijven is dus zeker van deelname!

Deadline van inschrijving is voor 17 februari 2016

Meer informatie mail ; depopquiz2016@gmail.com

Mogelijke gemaakt door  QuizM, Gebouw-T , Van der Plaat AA, deeel. en El Miquel

 


Heeft het verhaal van Jasper u gegrepen en wilt u ons ondersteunen door een gift?